تابستان 89 - بچه های باخرز
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بچه های باخرز

هشت سال جنگ یادآور هشت سال مردانگی - هشت سال رشادت و فداکاری شهدا و ایثارگرانی است که با افتخار آفرینی خود این ثبات و امنیت و آرامش را را برای ما به ارمغان آوردند. یاد و خاطر این پویندگان راه حقیقت گرامی باد.

31شهریور یادآور  جنگی است که در سال 1359 رژیم بعث عراق به سرکردگی صدام معدوم به ایران اسلامی تحمیل کرد. در این روز صدام معدوم چند روز پس از  پیمان الجزایر در برابر دوربین‌های تلویزیون بغداد این پیمان را باطل اعلام کرد و پس از پاره نمودن آن، درنطقی با تأکید بر مالکیت مطلق کشورش بر اروند رود (که وی آن را شط‌العرب نامید) و ادعای تعلق جزایر ایران به «اعراب» جنگ را از زمین، هوا و دریا علیه ایران اسلامی آغاز کرد. جنگ ناخواسته و نابرابری که تنها پس از 19 ماه از پیروزی انقلاب اسلامی و در حالی که هنوز ارتش ما از هم پاشیده بود اتفاق افتاد و مردم ایران دوران نقاهت پس از انقلاب را می‌گذراندند و طبعاً به بازسازی کشور و آرامش و سازندگی می‌اندیشیدند و هیچ گونه آمادگی جنگی نداشتند.
به هر حال جنگ آغاز شده بود و امت سلحشور ایران به دفاع مشروع در حفظ و اعتلای نظام مقدس اسلامی و حراست از مرزهای عزت و شرف برخاسته بود. در حالی که دیکتاتور عراق که رویای رهبری جهان عرب را در سر می­پروراند، ادعا کرده بود در طی 7 روز، پایتخت ایران را فتح کرده و نظام نوپای جمهوری اسلامی را ساقط خواهد کرد، این جنگ هشت سال به طول انجامید و با اینکه در روزهای اول جنگ بخش وسیعی از خاک کشورمان در دست رژیم دژخیمان بعث بود، اما در سال هشتم جنگ بخشی عظیمی از خاک عراق در تصرف رزمندگان ما بود. غیور مردان ایران زمین هشت سال تمام جانانه از این مرز و بوم دفاع کرد تا مهری دیگر بر افتخارات آن در مبارزات حق طلبانه افزوده شود. تاریخی سراسر  حماسه و ایثار و پایداری که برخاسته از روح وحدت و ایمان بود و در سایه هدایت های،‌ حضرت امام خمینی (ره) شکل گرفت و باعث احیای مکتبی سازنده و نهضت های آرمانگرا و ایدئولوژی جهانگیر شد.
در این هشت سال دفاع مقدس و مشروع ایران اسلامی توانست در زمینه های مختلف سیاسی، ‌نظامی، اجتماعی، فرهنگی و ... معادلات جهانی معمول را بر هم زده و تحلیل های مادی دنیاپرستان را نقش بر آب کند.
این حادثه عظیم، بی شک در یاد ملت ایران خواهد ماند و غرور و سرافرازی و حماسه آفرینی را در نسل های بعدی بر جای خواهد گذاشت.
ما نیز ضمن گرامی داشت هفته دفاع مقدس به روح تمام شهدا که در راه عزت و آزادی این مرز و بوم جان خود را تقدیم کردند درود می فرستیم. از خداوند می خواهیم همواره مارا رهرو راه این عزیزان قرار دهد تا نگذاریم دشمنان داخلی و خارجی با حیله و تزویر و با شکستن اتحاد و انسجام این ملت شریف ما را در راه دفاع از آرمانهای آنها ناکام گذارد.
8 سال . . . ادامه داشت و اکنون نیز . . . ادامه دارد
 

سنگر بکن ای برادر، امروز هم روز جنگ است

امروز اما قلم ها، سرنیزه های تفنگ است

امروز میدان معنا، خود عرصه ی کارزار است

هر واژه ای یک گلوله، هر جمله ای یک تفنگ است . 

شهدای روستای آبینه باخرز

اسمامی پویندگان‌ راه‌ حق‌ و حقیقت‌ و شهدای این روستا، این اسواه هایی که‌ شمع‌ محفل‌ بشریتند، عبارتند از: بسیجی شهید محمد فهمیده، سرباز شهید حسین خیرخواه، سرباز شهید حسین خدادادی، پاسدار وظیفه شهید امیر محمد تاتاری، پاسدار شهید حسین آزاموده و پاسدار شهید محمد قرایی که همه گلان پرپر شده در امامزاده ابراهیم(ع) روستا آرام گرفته اند

همچنین شهید غلامعی جوانبخت از روستای آبخیزه که در سه کیلومتری روستایمان قرار دارد و با توجه به بافت قومی که این دو روستا با هم دارند و اموات این روستا نیز در امامزاده ابراهیم دفن می گردند؛ این شهید بزرگوار نیز در این امامزاده و در کنار دیگر همرزمانش آرام گرفته است.

این هم برادر شهیدم حسین خدادادی که عاشقش بودم و بهش افتخار می کنم. خدا همه شهدا و امام شهدا را رحمت کند .

یا حق


نوشته شده در دوشنبه 89/6/29ساعت 8:5 صبح توسط رضا خدادادی نظرات ( ) | |

:: پرشین استار گروهی برتر برای تمام ایرانیان ::

:: پرشین استار گروهی برتر برای تمام ایرانیان ::

 متن کامل پیام مقام معظم رهبریhttp://farsi.khamenei.ir/message-content?id=10117

:: پرشین استار گروهی برتر برای تمام ایرانیان ::


نوشته شده در یکشنبه 89/6/28ساعت 10:1 صبح توسط رضا خدادادی نظرات ( ) | |

 

عید سعید فطر، عید آسودگی از آتش غفلت و رهیدگی از زنجیر نفس است که در بین مسلمانان از جایگاه خاصی بر خوردار است و میهمانان حضرت حق در آن اجر و پاداش خود را از خداوند می طلبند.
در این روز بزرگ که یکی از چهار عید رسمی مسلمانان است، مسلمین به شکرانه یک ماه عبودیت و بندگی به شکرانه رهیدگی از زنجیر نفس جشن می گیرند.
بهترین جلوه و جشن این روز برگزاری نماز عید فطر است که مؤمنین در مصلی ها با اتحاد و انسجام خاص شکوه و عظمت اسلام را به نمایش می گذارند.
روز زیبا و باشکوه که مسلمین به پاسداشت مهرورزی پروردگار مهربان، در آب رحمت الهی روح و جان می شویند و جامه آمرزش و آسودگی از آتش جهنم بر تن نموده و پس از گذشت یک ماه در نخستین روز ماه شوال اجر و پاداش خود را از خداوند " که خود به آنان وعده داده" می ‏خواهند.
اجر و پاداشى که امیرالمؤمنین، حضرت على (ع) نیز در یکى از اعیاد فطر خطبه اى خوانده‏ اند و در آن مؤمنان را بشارت و مبطلان را بیم داده ‏اند که:
اى مردم! این روز شما روزى است که نیکوکاران در آن پاداش می ‏گیرند و زیانکاران و تبهکاران در آن مأیوس و ناامید می ‏گردند و این شباهتى زیاد به روز قیامتتان دارد، پس با خارج شدن از منازل و رهسپار جایگاه نماز عید شدن، به یاد آورید خروجتان از قبرها و رفتنتان را به سوى پروردگار، و با ایستادن در جایگاه نماز به یاد آورید ایستادن در برابر پروردگارتان را و با بازگشت ‏به سوى منازل خود، متذکر شوید بازگشتتان را به سوى منازلتان در بهشت‏ برین، اى بندگان خدا، کمترین چیزى که به زنان و مردان روزه ‏دار داده می‏شود این است که فرشته ‏اى در آخرین روز ماه رمضان به آنان ندا میدهد و میگوید:
«هان! بشارتتان باد، اى بندگان خدا که گناهان گذشته‏ تان آمرزیده شد، پس به فکر آینده خویش باشید که چگونه بقیه ایام را بگذرانید.»
آری در عید فطرت و خودسازى که همان "بازگشت‏ به فطرت‏ پاک انسانیت است"، مسلمین با دعا و یاد خدا جشن وصول به مرحله یقین که اساس خودسازى است، را برگزار کرده و پیروزی بر نفس را جشن می گیرند.
این رهیدگان و آزادگان از بند اسارت شیطان، از بارگاه الهی عیدی خود را شرافت، کرامت و فضیلت می خواهند و می گویند: پروردگار! به پاسداشت مهرورزی تو، روزه گرفتیم و اکنون به نماز فطرت، پاک میرویم و در آبی رحمتت روح و جان می شوییم و تن پوش آمرزش بر تن می نماییم.
چه شیرین است حلاوت و پیروزی تسلّطِ بر نفس و زمام هوسها و هواها و شهوات، آنهم پس از یک ماه ریاضت در ماه ضیافت الله(رمضان)، که یک ذخیره و عطیّه الهى است برای مسلمانان.
بیاییم در این لحظه های سبز استجابت، شاخه های نخل آرزو را در دست بگیریم و ظهور موعود آخرین را از خداوند بخواهیم.

 عید سعید فطر

بر همه عاشقان و دلدادگان صیام،

 میهمانان حضرت حق

 مبارک باد.


نوشته شده در پنج شنبه 89/6/18ساعت 11:36 صبح توسط رضا خدادادی نظرات ( ) | |

من روز قدس را روز اسلام و روز پیام اکرم(ص) می دانم. امام خمینی(ره)

 

آخرین جمعه ماه مبارک رمضان از سوی امام خمینی(ره) به عنوان "روز قدس " انتخاب شد تا مسلمانان جهان با حمایت  از حقوق حقه فلسطینیان، همبستگى خود را با این مهم اعلام کنند.
هر ساله این مراسم با شکوه خاصی در جهان اسلام بخصوص در کشور عزیزمان ایران اسلامی برگزار می گردد  تا نور امیدی باشد بر دل میلیونها فلسطینی آواره  و مظلوم.
نوری که این مظلومین را در مقابله با اشغالگران صهیونیزم مصمم تر کرده است.
پیام روشنگری امام راحل که دعوت به یکپارچکی و وحدت کلمه مسلمین برای مبارزه با دشمنان اسلام بخصوص اشغالگران قدس بود چون تیر بر قلب صهیونیزم فرود آمد و تسکینی بر قلب شکسته جهان اسلام شد.
امت اسلامی که قدس، قبله نخستین خود را از سال 1948 زیر چکه اشغالگران صهیونیزم می دید، به یکباره با پیام رهبر فیقد انقلاب اسلامی از خواب بیدار شد و برای آزادی آن به جهد آمد و راه مقابله با جنایت پیشگان تاریخ را پیش گرفت.
راهی که مبارزه با ظلم و بی عدالتی است و ندای هل من ناصر مردم مظلوم فلسطین را هر بیدار دلی می شنود.
امروزه ندایی فراتر از ندای این مردم مظلوم نیست، فریادی که کودکان، زنان و سالخوردگان فلسطینی که مظلومانه آماج حملات وحشیانه صهیونیزم قرار می گیرند و در سرزمین و خانه خود مورد ستم واقع می شوند.
خوب‎‎ فرمود بنیانگذار کبیرانقلاب اسلامی‎ حضرت‎ امام‎‎ خمینی (ره)  که روز قدس‎ روز اسلام است‎ و اسرائیل‎ این‎ غده‎ سرطانی ‎ بایـد از بین‎ برود.
‎ غده‎‎ سرطانـی که فقـط فلسطین‎ را تهدید نمـی‎ کنـد بـلکـه‎ با تـفکـر و اندیشه‎‎ پلید خود تمام دنیـا بخصوص دنیای اسلام را تهدید می کند.
مسلمین باید آ گاهانه به مبارزه با این غده سرطانی بپردازند و از ریشه دواندن آن جلوگیری کنند. قدس تنها در فلسطین خلاصه نمی شود، معراج پیامبر(ص) به همه جهان اسلام تعلق دارد که مسلمانان دست در دست هم داده و با اتحاد و انسجام با حمایت از انتفاضه مردم فلسطین آنها را در مبارزه با این رژیم نامشروع و غاصب یاری کنند.
امیدواریم مسلمین همچون سالهای گذشته، امسال نیز در روز  جهانی قدس که به گفته بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی روزقدس روز اسلام است و مقام معظم رهبری نیز این روز را،  روز اسلام نامید و فلسطین را اولین مساله اسلام برشمردند، شرکت کرده و در راه تحقق آرمانهای جهان اسلام  که همان آزادی قدس شریف است ، را هموار سازند.
 

 مراسم روز جهانی قدس- مهدی بیات

پس در جمعه فردا مورخه 12/6/88 یکبار دیگر با حضور در راهپیمایی روز قدس از حقوقه حقه مردم مظلوم فلسطین دفاع خواهیم کرد

یاحق


نوشته شده در پنج شنبه 89/6/11ساعت 8:28 صبح توسط رضا خدادادی نظرات ( ) | |

Click the image to open in full size.

ایام ماه مبارک در بین اهالی منطقه باخرز از جایگاه خاصی برخوردار است، ولی لیالی قدر در بین آنان شکوه و منزلت دیگری دارد. در این شبها مؤمنین شیعی و سنی با تقرب به خداوند دستهای بسته شیطان را محکمتر می‌بندند.
مؤمنین باخرزی بخصوص بزرگان این منطقه بر این عقیده اند فضیلت شبهای قدر آنقدر زیاد است که اگر انسان در این شبها با تقرب به درگاه خداوند، خود را متبرک کند تا رمضان آینده از شر شیطان محفوظ می‌ماند.
به همین منظور شبهای قدر، "با اهمیت به این که در یکی از این شبها قرآن به پیامبر(ص) نازل شده و ملائک در این شبها از آسمان به زمین فرود آمده و اعمال انسان را به آسمانها برده تا تقدیر و سرنوشت آن رقم خورد"، در محلهای برگزاری مراسم شبهای قدر که بیشتر از مساجد و حسنیه هااستفاده می‌شود، مردم مسلمان و مؤمن باخرزی از زن و مرد جمع شده و با خواندن نماز و دعاهای خاصه لیالی قدر، شب زنداری می‌کنند.
در این شبها بزرگان سعی می کنند حتی الامکان بچه ها را نیز همراه خود به مساجد برده و شیرینی عبادت با خدا را به کام آنها بچشانند.
آری در شبهای قدر که هر شب آن بهتر از هزار ماه و در آن شب تقدیر امور سال رقم می‌خورد، مردم خوب و مؤمن باخرز نیز مانند دیگر هموطنان و مسلمانان شبهای احیا را با غسل کردن در غروب آفتاب، آغاز می‌کنند.
 در کل در شبهای ماه مبارک بیشتر روزه داران مؤمن در نقطه نقطه این منطقه در شهر و روستا سعی می کنند نماز مغرب و عشا را به جماعت در مساجد برگزار کنند اما الخصوص در شبهای قدر کمتر کسی دیده می‌شود نماز خود را به فرادا و در منزل بخواند.
نمازگزاران پس از پایان نماز با خرما، شیرینی و شیری که از طرف خیرین هدیه می شود، افطار کرده و برای صرف شام راهی منازل  می‌شوند. مردم خوب و صمیمی باخرز در شبهای قدر وقت و زمان را بارزش می دانند و در اولین فرصت، پس از صرف افطاری خود را برای ادامه اعمال شب قدر آماده می کنند و راهی مساجد، حسینه ها، و محلهایی که برای شب زنده داری فراهم شده،  می رسانند.
از اعمال خاصه این شبها در این منطقه بخصوص بین جوانان، نماز دو رکعتی که در هر رکعت بعد از حمد، هفت مرتبه توحید خوانده می شود و 100 رکعت نماز مستحبی از جایگاه خاصی برخوردار است.
البته امروزه به جای نمازهای مستحبی نمازهای قضای یومیه خوانده می شود و 100 رکعت نماز جمعی و با جماعت  برگزار می گردد.
در ادامه مراسم شبهای احیا و شب زنده داری دعاهای خاصه از جمله مناجات امیر المؤمنین و دعای جوشن کبیر خوانده می شود و در نهایت در زیر چتر قرآن مجید قرار گرفته با الهی العفو الهی العفو آمرزش خود و گذشتگان را از خداوند می طلبند.
در شبهای قدر و منزلت، افراد این منطقه سعی می کنند تا سحر بیدار بمانند و با خواند قرآن و دعا شب را به سحر برسانند.
گفتنی است بین شیعیان زیارت عاشورا نیز مرسوم است. چون معتقدند یکی از اعمال شب قدر زیارت امام حسین (ع) است و هر کس در این شب به زیارت امام حسین برود از جانب خداوند آمرزیده می شود، به همین منظور سعی می کنند توسلی به امام داشته باشند.
اگر چه سعی می شود کل این ماه خدا(رمضان) افراد با تمام وجود روزه دار باشند، اما در ایام و لیالی قدر خیلی مواظبند و سعی می کنند با تمام وجود روح و جسم آنان تسبیح گوی خدا باشد و بخصوص مواظب دیگر جوارح خود چون زبان، گوش، چشم و . . . می باشند، تا حسنات آنان از بین نرود.
از طرفی لیالی قدر که با ایام شهادت امیرالمؤمنین علی بن ابوطالب(ع) گره خورده و همراهی شهادت آن حضرت با لیلة القدر باعث شده تا مؤمنین خدا جوی این خطه به عظمت و مقام والای ایشان بیشتر پی ببرند و عزاداری امام اول شیعیان و خلیفه مسلمین نیز بر دیگر اعمال لیالی قدر افزوده شود.

با امید اینکه در این شبهای عزیز قدر دان آن باشیم.

 Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size. 
ناله کن اى دل به عزاى على
گریه کن اى دیده براى على
کعبه ز کف داده چو مولود خویش
گشته سیه پوش عزاى على
عمر على عمره مقبوله بود
هر قدمش سعى و صفاى على
دیده زمزم که پر از اشگ شد
یاد کند، زمزمه‏هاى على
تیغ شهادت سر او را شکافت
کوفه بود، کوه مناى على
عالم امکان شده پر غلغله
چون شده خاموش صداى على
نیست هم آغوش صبا بعد از این
پیک ظفربخش لواى على
منبر و محراب کشد انتظار
تا که زند بوسه به پاى على
ماه دگر در دل شب نشنود
صوت مناجات و دعاى على
آه که محروم شد امشب دگر
چشم یتمیان ز لقاى على
مانده تهى سفره بیچارگان
منتظر نان و غذاى على
واى امیر دو سرا کشته شد
خانه غم گشته،سراى على
پیش حسین و حسن و زینبین
خون چکد از فرق هماى على
خواهم اگر ملک دو عالم حسان
از دل و جان باش گداى على

Click the image to open in full size.

آه سحری چو پرده از خواب گرفت

            سرچشمه ی خورشید جهان تاب گرفت 
پیچید به خویش از جهان تاب گرفت

تا خون علی دامن محراب 

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

سر نهاده بوتراب اندر تراب  
بود غرق شوق و شور و التهاب 
محو جانان بود و از خود بی خبر
کامدش شمشیر زهرآگین به سر 
غنچه لب های او از هم شگفت
نغمه «فزتُ و ربّ الکعبة» گفت 
طایر دل را قفس بشکسته دید
مرغ جان از دام تن وارسته دید 
بانگ «عبدی ارجعی» را گوش کرد
باده از جام شهادت نوش کرد 
ذکر «إنّاللّه » اش بر لب گذشت
طایر جانش ز مرز شب گذشت 
نقش شد بر فرشِ محرابش زخون
آیه «انّا الیه راجعون» 
استاد حمید سبزواری

Click the image to open in full size.


Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

 
Click the image to open in full size.


نوشته شده در یکشنبه 89/6/7ساعت 8:10 صبح توسط رضا خدادادی نظرات ( ) | |
   1   2   3      >
پایگاه جامع اطلاعات دینی شهرستان تایباد

ابزار مذهبی وبلاگ
 فال حافظ - قالب وبلاگ

.


جدیدترین قالبهای بلاگفا


جدیدترین کدهای موزیک برای وبلاگ

designer

دریافت کد آهنگ